Zorbas

En fortsättning av veckans frossande. En nostalgilunch på restaurang Zorbas i Kalmar blev en stunds avkoppling idag. Under ”Kalmartiden” blev det ofta luncher eller efter-matchen-mat där. Varmt och skönt och som jag redan sagt, en stund att andas ut i en tillvaro som alltsomoftast skenar fram i ett rasande tempo.

Har fått lära mig att koppla av under små stunder. I en kö till kassan i affären, i en bilkö eller medan jag inväntar ett telefonsamtal. Det går att lära sig, sudda ”whiteboarden” man har inuti tills den blir helt tom från tankar och verklighet, och därigenom få en liten stunds återhämtning. Lära sig att tänka på ingenting, bara låta kropp och själ få ro. Lyssna inåt i stället för utåt.
Tar man sina beslut inifrån, utifrån det man känner, så behöver man aldrig vara orolig att man fattar ”fel” beslut. Inuti vet man alltid vad som är rätt för en själv. Andra kan inte styra eller påverka.

Ytterligare en dag bland bra vänner.

En glädjesak: Har idag kommit i kontakt med en kille som hjälper mig ta fram de bilder jag önskar. Duktig på att använda Photoshop och väldigt, väldigt trevlig. :-)
Nu blir det snart företagströjor! Elmbrothers-tröjor! Kanske finns det test-piloter som vill vara med och kolla in kvalitet?