Wednesday

Engelska igen. :-)

Vi har nog i snitt tre timmar om dagen, intensivkurs kan man säga. Det ger faktiskt mycket mer än att ha vid skilda tillfällen.

Oj oj oj vad jag rensar och slänger, det finns verkligen inge ände på vad man samlar på sig under ett liv. Tror jag idag körde två tredjedelar av alla mina kläder till miljöstationen. Då har jag ändå inte rört byxorna, orkade helt enkelt inte prova för att se vilka jag ska behålla. Ny dag i morgon, mer rensning då. Har redan hela hallen full av saker som ska slängas. Jag brukar vara oduglig på att kasta saker men nu jädrar…Jag tittar bara en gång, sen åker det i slänghögen. Snabbt iväg med det innan jag hinner ångra mig. Feng Shui på en hög nivå. Känner hur alla energier får utrymme att virvla runt här inne.

Logistiken bland de bilar som lämnade saker på miljöstationen idag lämnade lite övrigt att önska. Det var kö så jag kom inte innanför grindarna, men det var inget konstigt med det. Om det nu inte varit så att den första bilen i raden hade parkerat så att ingen annan kom förbi fast de var färdiga o avlastade. Så där stod vi. En tyskregistrerad bil hade dessutom ställt si g bredvid ledet så det blev dubbla rader o igenproppat precis. När det sedan äntligen började röra på sig så skulle denna bilen in i ledet, och damen där gestikulerade vilt o visade mej att jag skulle stanna o stå stilla medan deras bil skulle in. Herre min tid vilken röra. En anställd på miljöstationen tog tag i det hela o vinkade fram mig, så jag kom i alla fall in på området. Bara för att sitta fast igen när den första bilen på nytt blockerat utfarten.
Det var i alla fall skönt väder. Tur för mig när jag ändå skulle stå där och vänta. :-) Ny resa dit i morgon.

Blir inga bilder idag på vindsfynden. Har släpat fram så många andra saker så hela nerevåningen är proppfull. Blir miljöstation i morgon igen. Tänk vad det ska bli ny energi och fart i huset nu!

Kommer nog bilder i morgon kväll hoppas jag. Stor nostalgi för mej är det som ska fotas.