Varmt och skönt!

Precis tillbaka efter en dag i Kalmar, en dag med sol från klarblå himmel. Ser fram mot, och har bestämt mig för att flytta hit till havet som jag längtar efter. Inte ännu, kan inte ”överge” de barn i skolan som nu börjar i sexan. Men snart så.

Jag och en kompis har varit ute på foto-runda. Ibland hittar man bra och spännande saker att fotografera, idag var det väl siså där. Lägger upp tre här nere, det blev som sagt inte mycket idag.
Annars sliter jag med att lära mig använda Photoshop. Sliter kanske låter negativt, men det är det inte – det är snarare det som får mig att sitta uppe hela nätterna. Börjar jag göra något så kan jag inte sluta förrän jag klarar av det hela. Det SKA bara gå, så har det varit med många saker i mitt liv. Aldrig nånsin ge upp, inte alls för att något eller någon tvingar mig att fortsätta, men för att jag verkligen vill lära mig massa nya saker, vill inte ge upp förrän jag kan. Det är en bra egenskap att ha för det mesta, jag har envisheten att tacka för mycket.

Tänker ganska ofta på vilken kraft det finns i de drivkrafter man har. Hittar man drivkraften i något som någon älskar att göra tror jag att det går att locka fram en tro på att livet är bra, även för den som inte tycker att det finns någon ork eller kraft kvar. En liten glädjegnista inuti när man hittar något man tycker om är det första steget mot att hitta sig själv. Leta efter känslan, den som ibland gnistrar till inuti när man gör något. Leta efter och känn den, den säger att man är på rätt spår mot att göra något som får en själv att växa.

Bara sök den känslan inuti. Den vet alltid vad som är rätt.