Uppdatering

Det blir lite för länge mellan gångerna, fastän jag egentligen gillar att skriva. Det är en möjlighet att samla tankarna lite, och att tänka efter vad jag tycker, och vad jag vill. Vad jag vill göra och uppleva.

Ibland måste man ta lite till distans och tänka framåt. Släppa taget om det som känns bekvämt och öppna upp för nya möjligheter. Det ÄR svårt att ta sej ur gamla vanor och mönster.
Jag har bott i mitt hus sedan 1983, men himmel så länge det har blivit  :-) Det är ett hus med riktigt bra energi och värme.

Men nu, nu är det dags att släppa taget om det, gå vidare i livet och lämna.  Det gäller att mentalt släppa taget, ha tillit till att allt kommer att ordna sig, och sist men inte minst – ”unna” huset en ny ägare. En som älskar det lika mycket som jag gjort, en som kan njuta av allt det positiva som huset för med sig.

Jag är färdig med det, och det är färdigt med mej. Beslutet är taget och känns bara bra!

Sensommaren som dröjer sig kvar är helt underbar. I söndags tog jag solstolen och landade i den uppe på balkongen i söder. Det var så varmt och så härligt att jag helt enkelt bara glömde bort att jag skulle åkt på Konst Runt här i Emmaboda kommun. Jag hade sett fram mot att besöka ett gäng konstnärer och blev väldigt trött på mej själv när jag insåg min miss. Det finns så många duktiga och kreativa människor som hade varit värda ett besök.