Underbar dag igen!

Jag är så glad att med jämna mellanrum kunna känna tacksamhet över allt som mitt liv innehåller. En lång lista över saker skulle jag kunna skriva.

Mina elever och arbetskamrater – de gör att det är roligt att jobba varje dag, Mina barnbarn – hur underbara kan de bara bli?, Mina barn förstås – jag har precis som alla andra – de allra bästa barnen i världen, Den möjlighet som ges till mig att kunna bo intill havet – något jag längtat efter länge, Mina katter förstås – de som valt mig som objekt att ta hand om, Alla underbara vänner – gamla som nya – jag är så tacksam att ni finns, Alla möjligheter för mig att resa och göra det jag vill, Att min gräsklippare hänger i lite till ;-) , Att jag har så många runt mig som bryr sig, Alla möjligheter som ges till att komma ut och föreläsa – förhoppningsvis kan jag ge några bra tankar till någon, Tacksamhet över att ha energi och massor av idéer, Tacksamhet över att kunna ge till andra – ge energi och hopp, Tacksam över att få känna mig frisk

Skulle kunna hålla på länge med den listan. Jag är helt enkelt så tacksam över många saker. Och, jag är bara så himla glad över att jag kan känna den tacksamheten. Bara så. Nya möten med nya människor som ger så mycket. Att hålla de ”gamla” vännerna kvar. De som står där fast det stormar. Tack alla ni! Ofta glömmer man att vara glad över allt bra som finns, det dåliga tar över fast det kanske är en liten del av ens liv. Försök att låta alla bra saker ta fokus. Det man fokuserar på – det växer!