Tuesday

Har nästan bara engelska i huvudet. Vi i klass 6 har de nationella i eng kvar och jobbar oerhört hårt för att klara av testerna. Det kommer att gå bra.

Tänker som en av mina vänner sa ”Skapa inga orosmoln”. En del saker som man hör är verkligen värda att ta in i sitt liv o ta till sig av. Detta råd är en sak av många som jag försöker leva efter. Skapa inga orosmoln.

väldans nöjd med dagen. Har fått huset genomgånget. Ingen fukt eller andra dåliga saker. Skönt det. Försäljningen närmar sig. Ska samla upp alla fotbollar som ligger kvar i trädgården, såg idag att det var minst 5. Herre min tid, hur länge har de legat där? Vittnar om gångna tider, o jag ler inuti när jag ser dem. Många bra minnen som rör hårda matcher i trädgården.

förfrågan om föreläsning i Örnsköldsvik. Tycker om att uppleva nya saker, kanske norrut är en bra upplevelse? Skulle tro att det ger mig nya tankar o intryck. Positivt.

Har idag lyckats få ner de saker som varit förvisade till vinden. En liiiiten vind som finns uppe under taknocken i huset. Allt dök fram vid besiktningen av huset. En massa leksaker. Plus en massa annat. Bild på fynden i morgon. En liten tjuvtitt idag, en leksak som sönerna hade roligt med. Helt underbar, tryck den neråt så tar den fart o kör iväg. :-)

Dags för barnbarn att sätta fart på den nu? Den har vilat länge o väntat på att någon vill leka med den igen.