Tre lag klara

Vi var och köpte en golvlampa på Mio igår. Den passade fantastiskt bra in bakom soffan. Vi hittade också en väldigt speciell, men snygg, väggklocka som vi ville ha, men den mindre trevliga personalen på Mio i Borås meddelade att den var slut och att den kanske skulle komma in igen om ett par veckor.

Vi blev inte erbjudna att köpa deras visningsex heller, vilket man kanske kan tycka hade varit trevlig och bra service, då jag antar att den ändå ska säljas så småningom.

Men. Men.

Gårdagen bjöd på fler ”lampiga” överraskningar i form av världens största paket. Minna hade beställt en stor taklampa på internet och när vi skulle hämta ut det på posten tänkte vi inte på att det kanske inte skulle räcka med en barnvagn som transportmedel. Men som tur var var paketen, trots sin massiva volym, väldigt lätt. Och jag kunde, tämligen enkelt, bära den de dryga tvåhundra metrarna hem.

Tre lag, i princip, klara för semifinalerna efter första omgångens kvartsfinaler. Det är inte speciellt vanligt. Men efter att Barca utklassat Shaktar igår så ser jag ingen som helst möjlighet att Tottenham, Inter eller just Shaktar kan vända och vinna. Alla tre behöver vinna med 4-0 för att hålla drömmen om mästartiteln vid liv.

Från gårdagen noterar jag…

… att Rooney har börjat komma igång.

… att Giggs fortfarande håller väldigt hög klass.

… att Torres måltorka håller i sig.

… att Chelsea hade väldigt svårt med passningsspelet i första halvlek.

… att Roman såg allt annat än nöjd ut på läktaren.

… samt att Borås kan vara Sveriges mest brandbilstäta stad. Blåljus och sirener överallt och hela tiden.

Har precis avslutat en middag bestående av råris (så klart) och kokt fisk. Bra för magen och stärkande för själen.