Torsdag

Trögdag får jag väl säga. Har startat detox-kur och den känns. Huvudvärk o allmänt seg, så förmodligen var den välbehövlig. Länge sedan jag gjorde nu.

Målarkurs ikväll. Ingen bra för min del. Lyckades måla en ful kruka till mina tulpaner, vet inte om det går att rädda bilden. Surt! Lika glad som jag är när det blir bra, lika ledsamt är det när det går åt skogen. Thats life. Som Roland säger: ”Det är bara att göra en ny”. Stön o stånk.

Har haft fullt upp med att hjälpa mina katter att jaga bort inkräktare från tomten. Marskatter, det ligger nog en hel del i det begreppet. Ser förmodligen helt sjukt ut om någon skulle se mig jaga inkräktare hej vilt. Men vad gör man inte för sina vänner? ;-)

Precis sett Ras AZ vinna över Valencia i Euro League. Bra jobbat, och spänning inför returen. Undrar, undrar…går det att ta sig dit för att titta?

Tredje nationella provet i matte idag. Nu står alla uppgifter o problemlösningar oss alla upp i halsen känns det som. Vi fick gå ut och håva i dammen vid skolan för att koppla av lite. Skönt med en sådan skolgård som vi har!