Torsdag, och veckoslut för mig

Idag har vi varit i simhallen och tränat livräddning. Fyra stationer med olika sätt att klara av en nödsituation i vatten, nog så viktigt att kunna!

Min fyradagarsvecka i skolan är till ända. Fyra dagar som går med raketfart och är intensiva som inget annat. Nästa vecka en massa utvecklingssamtal, de ger möjlighet för barnen att se sin progress och slita på för att senare kunna ha ett bra liv.

Vad glad jag blev idag! En dam på sykel stannade när jag hämtat tidningen och sa:
-Jag läste när du skrev i Barometern! Jag saknar dina krönikor!

Kanske kunde någon få lite stöd i egna tankar eller nya infallsvinklar av att läsa mina tankar. Glad om det är så. Har sagt att jag ska skriva vidare på krönikorna här på bloggen men ännu har inte ork och inspiration infunnit sig, mest bara mindre tankar som skrivs ner.

Tankar och åsikter finns det gott om men för många saker som finns med runtomkring just nu.  Det kommer nya blogginlägg i krönikeform, det gör det. vet inte riktigt när jag kan ta mig tiden bara.