Torsdag med ändrade planer

En del dagar blir inte som man tänkt att de skulle. Detta var en sån dag. Vackert väder med planer på att åka till Kalmar startade dagen bra och hängde i, ända tills jag kom ihåg att jag skulle närvara vid ett möte vid 4-tiden idag. I Broakulla.

Fy vad trist det är när luften går ur och man inte klarar att fokusera om utan blir kvar i missnöjet. Till precis ingen nytta alls. Ingen.

En tråk-dag blev följden, en dag där jag till sist tvingade mig att klippa gräset på baksidan av huset och att röja i ett ynka litet skåp.

Så dåligt att låta det hända, jag vet ju att det enda jag har är nu. Att en del dagar blir det som man tänkt, andra inte. Och att det inte är någon ide att lägga energi på saker man inte kan påverka. Bara hitta ett sätt att förhålla sig till det som är. Med så lite missnöje och negativitet som möjligt bara dra ett djupt andetag och släppa ifrån sig allt oönskat.

Att man kan välja att må bra eller inte.

Men det kräver träning att klara, det precis som allt annat.

I morgon är en ny dag :-)