Torsdag är slut på min arbetsvecka

Trött efter en vedcka med många aktiviteter och mycket jobb. Skolverket har haft inspektion på vår skola idag, de nöjde sig med en ”basinspektion”. En lite mindre koll än vad som är brukligt. Delvis p g a att våra ”gamla” sexor varit duktiga och haft bra resultat, och en liten del tack vare mina nuvarande barn.
Inspektörerna visade deras enkätsvar – hur de trivs, hur de har det, om de får tillräckligt med hjälp och om de lär sig något. Dessa ungar hade gett så väldigt positiva svar på frågorna att inspektörerna fann det anmärkningsvärt. Fantastiska barn och så glad är jag!
Resultaten av resten av de insända uppgifterna från vår skola plus de jag redan berättat om gav en så positiv bild av hur vi har det. Det är så underbart. Därmed inte sagt att vi är en skola utan problem och utan behov av att utvecklas. Inte alls. Men vi försöker göra så bra vi kan och vi försöker vara självkritiska för att bli bättre hela tiden.

Det blir ett par Alve-bilder till idag. Jag går ny fotokurs för att lära mig mer. Hoppas på fler fotografimöjligheter framöver.