Tisdag, för tredje gången…

Ja, inte själva tisdagen förstås, utan mer att öppnade flikar lurat mig så jag två gånger skrivit inlägg genom explorer. Och det, det går inte alls på min dator. Funkar inte o går inte att publicera det skrivna. O det var inget nytt, det visste jag innan.Nu är det i Modzilla som detta skrivs. Hoppas jag i alla fall för annars blir inget skrivet mer ikväll.

Det är precis lika jädrans tråkigt varje gång man skrivit in lång text o den försvinner i stället för att publiceras. Trött är det man blir. Bara trött på att skriva om allt igen.

Bra dag, nationella prov i matte har tagit mest fokus idag. Duktiga barn, och tacksam för det är jag.

Jag glömmer nog bort ibland, men alltid är jag tacksam över att livet för med sig det det gör. Över att ha fått överleva när det varit kris, över att ha förmånen att ha underbara barn, över barn-barn som finns eller är på väg, över alla vänner som alltid ställer upp, över bra arbetskamrater och över möjligheter som dyker upp framför en då och då.

Tror att det gäller att vara ”öppen” för att kunna se de tillfällen som vandrar förbi ens liv, de möjligheter som erbjuds. De finns där om du är redo att se dem, annars vandrar de obemärkta förbi för att komma tillbaka en annan gång. En annan gång då du befinner dig i ett annat läge i livet som gör det möjligt att klara att se och ta vara på dem då.

Försöker att se allt som kommer i min väg. Försöker se allt positivt för att just kunna ta vara på allt som fladdrar förbi.

Men herre min tid, det är inte lätt alltid, varken att hålla i det positiva eller att vara så öppen så att man inte missar något.

:-)

Men försöka går ;-)

Förmodligen har ingen sagt att det ska vara just lätt heller. ;-)