Tillbaka i snålblåsten :-)

Hoppas det är den sista slängen av kyla innan våren får ordentligt fäste. Såg på väderrapporten att det skulle bli 15 grader varmt o sol i mitten av veckan, helt underbart!

I morgon är det dags för nationella prov i matte för sjätteklassare i hela landet. Två delprov med blandade uppgifter står på schemat, och ganska säker på att mina barn kommer att fixa det bra. Smarta ;-)

En runda in till Kalmar har jag hunnit med efter jobbet idag, lite mental coaching är avklarad. Det är spännande och det finns så mycket att göra som kan förbättra prestationer och liv.

En ny klänning inhandlad också, massa blommor i olika färger på, ska användas till kommande kalas. Maj är en festmånad för mig, bröllop och födelsedagar. Å så roligt det ska bli!

Nu är det sent igen, jag lyckas alltid bli sittandes både länge och väl innan jag kommer i säng. Det finns så mycket jag ”måste” hinna. Sistan på TV var en debatt om hur man fostrar hundar. Det finns lika många sätt som det finns tränare/konsulter tror jag.
Gillade Dogge Doggelitos slutord som på ett ungefär lät:

”Jag kan inte tänka på metoder hit o dit. Umgås med din hund, ha roligt och ge den massa kärlek så kommer det att bli bra”

Lite samma som en av  Astrid Lindgrens klokheter:

”Ge barnen kärlek, mera kärlek och ännu mera kärlek, så kommer folkvettet av sig själv.”