Tankar i natten

Tycker om att stanna uppe länge, länge. Jag har förmånen att kunna göra det eftersom jag har sommarlov och inte behöver stiga upp vid någon bestämd tid.
Problemet för mig är att jag inte vill sova bort dagen, så oavsett hur sent jag är uppe stiger jag upp tidigt. Kan resultera i för lite sömn, men det är så mycket jag vill och tänker att jag ska göra så jag vill helt enkelt inte sova bort resten av mitt liv.

varje dag blir viktig, och viktigt att göra något speciellt med, en spännande sak att försöka förverkliga. Det kan vara stora annorlunda saker, men också väldigt små och inte alls i ögonfallande.

Gå på fotosafari, läsa en bok som ger nya tankar och kanske kastar omkull det man trodde på innan, tala med något av barnen som bor utom räckhåll – och som jag i stort sett alltid saknar, fika med en god vän, röja i huset, lära sig något nytt, komma på idéer som knappast känns möjliga att genomföra, tänja sina gränser….

Så himla många saker det finns som kan vara viktiga! Bara att bestämma i vilken ände man ska börja, göra upp en lista och sedan sätta igång. Bara så.