Svårt med tid

Det är vad jag har just nu. Jag ligger back på så många saker, bröllop nästa lördag och jag är inte klar med det jag ska. Håller på in i det sista men har inte kontroll över saker och ting, tror jag behöver köpa en del grejer men det visar sig att de är onödiga. det jag behöver får jag inte tag i.

Varit i stan idag utan att uträtta något. jo förstås, det viktigaste av allt. Träffat barn o barn-barn. Resten kanske inte spelar så stor roll? Förmodligen inte. Saker o prylar är inte viktiga.

När jag sent omsider kommer hem känns det som om det varit musjakt här inne. Mattorna i högar, alldeles ihopknycklade. Sist det såg ut så hittade jag en svans, en liten fot och diverse inälvor lämnade kvar. Idag har jag inte hittat något ännu. Betyder det att jag har en levande mus här inne någonstans?
Har inte varit på övervåningen ännu, och har ingen lust att gå dit heller.

Hu!