Svar på kommentarer

Hädanefter. Varje söndag. Svar på veckans alla kommentarer. Så tveka inte. Skriv och fråga.

Fredrik. Tjena David. läste din blogg när du skrev på barometern då skrev du ju om att du höll på United. Hur känns det att spela i samma serie som dem? Kan tänka mig att det måste vara en jäkla känsla! Jag själv hade dött om jag fått möta Arsenal :) Så om du får kliva ut på Old Trafford i höst så ska jag lätt hålla en tumme för dig.

D: Det känns ganska häftigt. Jag skulle verkligen vilja spela på Old Trafford, missade ju tyvärr förra säsongens match p g a sjukdom. Att spela i samma serie är inget jag tänker på, skulle jag få spela mot dem så skulle jag mer än gärna sänka dem :)

Lollo. Tjena David hur ser en vanlig dag ut i ditt liv i England ?;)

D: Har vi träning brukar jag gå upp vid sju för att sedan ta tåget in vid 08.04. Träningarna börjar alltid vid elva så tiden innan det går åt till massage och lite andra förberedelser. Efter träningen brukar jag tillbringa en stund i gymmet, innan jag äter lunch på anläggningen. Tåget hem vid 14.46. Hemma är det mest vila som gäller. Vila, mat och bloggande.

Janine. Jag är själv allergisk mot ganska mycket.
Kan du inte ge exempel på en typisk meny som du äter på en dag?

D: Jag har ju precis fått ändra om min kost igen. Men förut kunde en dagsmeny se ut så här. Frukost, havregrynsgröt (glutenfri) och 2 ägg. Lunch på anläggningen, kött eller fisk med mycket sallad och ägg. Middag råris med kött eller fisk och grönsaker. Gärna nötter till snacks. Endast en frukt om dagen. Dricker endast vatten. Nu har menyn ändrats. Frukost nu innebär tonfisk och avocado. Lunch, okryddat kött eller fisk, grönsaker, potatis. Middag potatis och kött eller fisk med grönsaker. Mer frukt. Mer bär istället för nötter. Fortfarande bara vatten. Jag har tvingats att hålla mig till en ganska ensidig kost, just nu, eftersom min allergi var så kraftig, förhoppningvis ska jag kunna lätta lite på det snart.

Fredrik. Va? :O Inget råris?? Det var tråkigt att höra

D: Hehe. Nej inget ris för tillfället. Kan förhoppningsvis äta det igen snart. Saknar det lite.

Nisse. Enligt Sky Sports News i kväll är tre nya anfallare på väg till Fulham?

D: Jag har också hört att nya managern vill köpa in en eller två nya anfallare. Men det är inte så mycket man kan göra åt om det nu skulle bli så, utan bara att fortsätta kämpa och försöka visa.

Björn L. Hej David !!
Hoppas du är spelklar snart och helt fit för säsongen. Om du har en tröja till salu så vet att jag är spekulant.

D: Det börjar ta sig nu. Äntligen. Kvitt alla skador och sjukdomar. Ska försöka ordna det.

Betina. Hej vad kul med besök från Broakulla. God mat och trevligt sällskap är aldrig fel! Håller tummarna att du får spela

D: Nej det är riktigt härligt. Tack :)