Stoke

Vi ska snart slå oss ner i soffan och titta på Eastern Plays. Ingen aning om filmen i fråga är bra, och egentligen spelar det ingen större roll. Det bästa är ju ändå att ligga och halvsova i soffan.

Match imorgon mot Stoke. Viktig match och jag hoppas att Baird ( Två mål i senaste matchen mot Stoke ) kan få ordning på bössan igen och stänka dit ett par.

Tog en liten tur till Cannizaro House igår. Det var ett tag sedan sist. Minna och jag var där och åt en underbar trerätters och blev mäkta imponerade när servitrisen kände igen oss och undrade hur hästen mådde.  Snacka om bra minne. Vi bodde där visserligen i sju veckor i september-oktober 2009, men efter det har vi inte varit där en enda gång. Förrän igår. Och det var mycket trevligt att återse de rosa fåglarna på tapeterna.

Menyn hade inte uppgraderats nämnvärt. Jag provade duva till förrätt. Något jag ställde mig lite tveksam till från början men som visade sig vara alldeles delikat. Till huvudrätt blev det anka. Efterrätten hoppade vi över.

Trerätters menyn bestod istället av en förförrätt, som Cannizaro alltid serverar. En liten aptitretare innan förrätten som restaurangen bjuder på, eller i varje fall ger sken av att bjuda på, men kostnaden för den kanske i själva verket är inbakad i någon annan. En lysande affärsidè, vi bjuder på en gratis förförrätt som du själv betalar.

Gott var det hur som helst.

Nu blir det nog lite film. Om vi orkar.