Springsteen, Robbie W…

Så nöjd!

Har fått biljett till Bruce Springsteen och hans E-street-band i Stockholm till våren. Hans konsert i Gbg tidigare i år var det grymmaste jag upplevt. Ser nu verkligen fram mot nästa. Att jag sedan också bara av farten köpt biljett till Robbie Williams gör inte saken sämre. Också en stor artist. Härligt, och ser fram mot det gör jag :-)

Idag startade jullovet för oss och eleverna. Välbehövligt för alla tror jag. Vi har haft avslutning i skolan med diverse aktiviteter idag. Juldanser, julgodis, Jepardy och diverse schemabrytande aktiviter gav en glad och härlig dag.´

Jag har hunnit med att besöka Åforshyttans fina glasshop idag. Det är den shopen i Glasriket jag gillar allra bäst, så många färgglada och vackre saker. Underbart, men sorgligt att den förmodligen kommer att stängas igen. Usch! Trist!

Jullov. Jul.

Å vad jag gillar det!