Söndagen 15/8

Jens.Hej David! Kul att du bloggar så flitigt! Det hade varit ännu grymmare med en videoblogg! Det hade varit grymt att starta en videoblogg på din sida, där man kan följa dig. Vi kommer gärna över till London och följer dig under några veckor. Vi har bra kamera och redigeringsprogram så det kan bli hur grymt som helst! Ha det bra!

D: En videoblogg är något som jag har funderat på, men som inte känns riktigt aktuellt i dagsläget. Men jag tror helt klart att det kan vara någonting för framtiden.

Fredrik.Tjena David! Kul att du har en blogg, kommmer föja den! Men hur går det med din bok som du skriver? Kan man få ett datum?:) Alltså den om din väg från brokulla till PL. Men lycka till!

D: Kul att höra. Den kommer, jag försöker skriva när jag får lite tid över och har nog hunnit mer än halvvägs. Jag kommer att hålla dig uppdaterad om det i bloggen.

Leffe. Kanske läge att skaffa mobilt bredband ?? Tips: håll dig till en och samma leverantör, ju fler kockar desto sämre soppa !!Hälsar en av dina gamla grannar på Bremerlyckan !!

D: Ja det är kanske dags. Och samma leverantör är nog egentligen att föredra. Det var lite svårt att veta hur länge vi skulle stanna när alla bindningstider och annat skulle pusslas ihop i början av förra säsongen, därav olika bolag.

Patrik. Hejsan David! Hoppas allt går bra för dig (fotbollsmässigt och med allergin/maten). Jag har följt din blogg en längre tid, redan sen när du började skriva för ”Barran”. Den är helt kanon, och har nog blivit bättre nu sen ni började med egen sida. Har en fråga bara, kan man inte få se lite bilder? Träningar, träningsanläggninen matcher ect ?ps. När du gjort ett antal säsonger i Premier League och gjort ett antal mål ser vi fram emot att du trär på dig den röda Kalmar FF tröjan igen ds.

D: Tack för de fina orden. De värmer. Bilder kommer :) Jag hoppas att jag kan stanna några år här, sedan är det inte omöjligt med KFF igen. Man vet aldrig.

Jesper. Tjena David, är också intresserad av en matchtröja av dig eller någon annan i laget.. kan du inte ha auktion eller utlottning på en tröja eller flera? Lycka till och mosa alla lag. cooome on fulham !!!

D: När vi har fått ordning på hela ”Elmsidan” så kommer det att bli lite utlottningar, kanske någon auktion mm. Jag kan inte lova att det är just matchtröjor som lottas ut, men det kommer säkerligen att vara fina saker. Så ha lite tålamod :)   Tack för lyckönskningarna.

Fredde. Brucan spelningen på dvd eller blu-ray?

D: Blu-ray. Hur bra som helst.

Jacob. Tjena David! Om du vill se Sveriges matcher sen kan du streama dom på myp2p.eu. mycket bra sida, inget medlemskap krävs. Lycka till i premiären, hoppas verkligen du får spela!

D: Tack för tipset. Ska kolla upp det :)

Jörgen. Lycka till med sässongen!hoppas du får mycket speltid.Synd att ingen Elm var med i landslagstruppen.Men det kommer!!

D: Tack så mycket.

Jocke. Hej David! Tror du att de finns nån möjlighet att jag kan få köpa en tröja du lirat i?:) Ser väldigt mkt upp till dig så de skulle betyda massor.

D: Tror att det blir svårt just nu. Kanske det finns möjlighet i slutet på säsongen, men kan absolut inte lova någonting.

Magnus. David, Hoppas det blir en bra säsong för dig! Viasat satsar stort i år på ligan. På lördag visar TV6 två matcher. Först Tottenham-Manchester City och sedan Aston Villa-West Ham.

D: Tack så mycket :)

Fortsätt gärna skicka in tankar och funderingar.