Snart jobb igen

Kvällen innan skolstart. Under de senaste åren har jag lärt mig att jobb är jobb och ledig tid är ledig tid. Alltså har jag inte bekymrat mig om skolan och jobbet sedan vi slutade i juni.

Och det, känns oerhört bra. I många herrans år tog det mig tre veckor att gå ner i varv efter avslutat läsår och sedan började stressen minst en vecka innan start. Alltså var det där långa sommarlovet helt plötsligt inte så långt. Mest stress.

Det fanns sommarlov då jag hade konstant huvudvärk under sex veckor. När jag gick och la mig och när jag vaknade. Plus all tid där emellan. Läkarbesök och miljoner värktabletter senare fattade jag att det enda vettiga var att lära sig att nu är nu. Jobb är jobb. Går man hem så jobbar man hemma mellan de tider man bestämmer. Sen finns inte jobbet mer, för fritid är fritid.

Annars är man till sist inte bra för någon alls.

Inte en enda mus i present varken igår eller idag. Har katterna tappat stinget?

Har planerna för hösten helt klara nu. Skönt. Mycket på G som vanligt. Nu ska allt slutföras.

Flytta. Mentalboken klar i dec. Nya Valpböcker tryckta i sept. Moskva i nov. Styrketräning för fullt för att klara slalomåkning. Hälsa på väninna i Holland. Plus ett stort projekt på det personliga planet. Hoppas Roland G startar målarkurs igen. Klädprojekt uppstartat.

Känns väldigt inspirerande. Fokus. Hålla fokus för att genomföra allt.

Glädje är det viktigaste i livet. Hittar den varje dag, det är det största höstprojektet av alla. :-)