Snart helg

Lägenhetstitten skjuts upp. Vi hann inte idag heller. Kanske måndag. Vi får se, det kanske inte är meningen att vi ska ha den, jag menar det blir ju aldrig läge, någonting kommer alltid emellan, kanske ska vi ta det som ett tecken. Ett omen.

Våra vänner från Broakulla har kommit. De hann med lite frukost här innan de begav sig in mot London, sist vi hörde av dem, via sms, satt de på Hardrock Cafe och väntade på mat. Jag tror att det även kan slinka ner någon bryggd dryck till det.

Heroes. Heroes. Heroes. Jag blir inte klok på det. Två avsnitt idag, och allt blir mer invecklat, inga svar bara fler frågetecken och man kan undra hur Tim Kring ska kunna väva ihop alla lösa trådar till slut.

Träningen idag var spelinriktad. Och det är inte så konstigt med tanke på matchen som väntar i helgen. Smålagsspel och över till ett större spel på slutet.

Dennis Lehane…

Minna ligger bredvid och pluggar. Hon har tenta i marknadsföring nästa vecka. Och på tal om plugg så har jag har sökt och kommit in på ett program på Linneuniversitet i höst, Hälsovetenskap med inriktning biovetenska. Distans. Så jag hoppas att jag kan kombinera fotbollen med skolan.

Nu blir det vila.