Sista lediga dagarna

Gårdagen tillbringade jag till största delen i Kalmar. Det är en fantastiskt fin stad, jag älskar havet och den sommar som har varit här så länge nu.
Så bra sysselsättning där, umgicks och berikades av barnbarn, sedan städ och fix till Davids hemvändande familj. Sedan halva 2009 har jag nu haft alla tre barnen iväg på olika platser i världen och det känns oerhört lyxigt att träffa dem när det går.

Nu kommer i alla fall en närmare hemma. Det blir bra det :-)

Idag har huset här hemma fått sej ett lyft. Gräs klippt, städat och snyggat upp lite. Det är ganska enkelt att göra det nu, de första två veckorna av sommarlovet Feng Shuiade jag nämligen ganska rejält här. Slängde och plockade undan. Lider man av dålig energi och känner att det står stilla runt omkring så är Feng Shui bra. Det sätter fart o rörelse på olika saker. :-)

Försöker jobba ihop ett nytt föredrag. Jag får alltid problem för jag är alldeles för omständlig och petig. Vill ha med allt, kan inte utesluta o prioritera, blir inte nöjd.

Himmel, hur svårt kan det vara? Försöker hitta en röd tråd som är lätt att följa i det som ska bli sagt. Suck.

Men, ett talesätt som jag lärt mig använda och som jag tycker är bra går att tillämpa här. Jag vet att jag alltid gör, precis som så många andra, mitt bästa varje gång.

Till det som kanske inte blir så bra, det är här talesättet kommer in. Det låter:

”Hade jag kunnat bättre så hade jag gjort bättre”.

O därmed är jag nöjd. Jag gjorde det allra bästa jag kunde just här och nu. :-) Stolt! Mitt allra bästa.