Sista dagen

Har precis ätit den näst sista måltiden här på träningslägret i Sverige, den sista kommer att intas sent ikväll, efter matchen. Det blev lite små, men bra, förändringar från maten i Varberg, till allas förtjusning. Salladen uteblev. Men det gör inte så mycket. Vi har tryckt i oss sallad för hela året i Varberg. Idag satsade jag på potatis, köttfärssås och kycklingfilè. En udda samling kan tyckas. Jag följde upp med portion nummer två innehållande ris, köttfärssås och en köttbit. Inte helt enligt tallriksmodellen men alla förändringar är ju bra förändringar, förutom de dåliga så klart.

Har inte hört någonting om hur laget ser ut än. Inte heller något om någon eventuell ny manager.

Renaissance hotel i Malmö. Gigantiska sängar överfulla med kuddar, jag kunde knappt bestämma mig för vilken jag skulle sova på, det fanns för många och jag har svårt att förstå vitsen. 

Dagens program. Det som återstår. Mat kvart i fyra. Fem åker vi till matchen som börjar sju. Efter matchen är det middag tio. 

Träningen idag var oerhört lugn. Säsongens lugnaste hittills. Uppvärmning och sedan hålla bollen inom laget under tio minuter. 

Nu blir det vila.