Saturday

Ledig dag. Skönt. Är ju egentligen ledig fredagar också men inför nationella prov i engelska traskade jag ner till mina sexor och tränade i ett par timmar. Vi ska bara klara det, alla.

Igår funkade i alla fall min TV under hela Let´s Dance vilket var mer än vad man kan säga om förra fredagen. Då stannade den lite då och då och slutresultatet förblev för mig en gåta. Spelade ingen roll egentligen – men vad jag tycker det var fel person som åkte ur.

Inga bilder på mina fynd idag heller. Totalt trött så här framåt kvällen. Jag städar o slänger o gör mig av med mängder av saker. Ett tips till alla, vänta inte med att rensa tills ni ska flytta. Saker man inte använt på sista året kommer man med all säkerhet inte att använda senare heller. Även om de är hela/oanvända/vackra/värdefulla…
Saker är precis just bara saker, och egentligen inte värda mycket. Vänner o relationer av olika slag är värda, men inte saker. Så gör er av med det som bara står o sprider sin energi till ingen nytta. Kanske det finns någon annan so verkligen behöver och vill ha det man inte använder själv?

Kasta!

Har idag hunnit klippa gräs o räfsa på Ängö, städa min altan i Bridgehill, planterat penseer, violer och tusenskönor på altanen, tömt mitt förråd och bytt ut blommorna inne. Känns bra. Har en vecka på mig nu att göra huset klart för visningen. Jag hinner det jag hinner, sen får det vara bra. Dygnet har inte mer än 24 timmar. Bra för mig att jag bokat minisemester början av maj. Känns som om jag verkligen kommer att behöva åka bort. Är man iväg så KAN man inte göra något alls. Och det, det är jag dålig på. Att inte göra något.

Min största svaghet i livet är att inte kunna slå av på tempot. Eller kanske det är en styrka?