Så mycket på gång

Så mycket på gång, hinner knappast andas o än mindre blogga. Fast jag tänker att det är bra att göra det, att se saker på pränt gör att det blir lättare att se hur man kan tackla dem.
De stannar inte kvar inuti som tankar bara utan finns skrivna o finns på riktigt.

Det man inte skriver ner finns på något sätt inte. Har man jobbiga saker är det bra att skriva ner dem, få dem ut ur kroppen. Vill man så går det att symboliskt bli av med dem genom att elda upp pappret man skrivit på. Kommer tankarna tillbaka kan man alltid skriva dem igen, och elda en gång till. Värme nu i höstrusket blir det ju också av lågorna. Perfekt!

Har bokat in fototider med de ungdomar jag tänker ska vara med i min mentalträningsbok.

Jag är expert på att hitta idéer o starta upp olika projekt. Nu tänker jag bli expert på att fullfölja dem också. The knowing doing gap. Klyftan mellan tankarna och görandet. Den är stor för mig, eller har varit skulle jag nog skriva. Det var då, nu förändrar jag, nu är det nya vanor o regler i min värld. Dags att kliva vidare.

Blir det trögt kan man påminna sig om att ett liitet steg framåt leder mot målet. Ett steg i taget, många små steg som är möjliga att klara av. Inte ett jättehopp. Många små.

De leder också framåt och är hanterbara. Nu -sluta av alla påbörjade projekt, sisådär fyra eller fem stycken. Skärpning Ulla G-E! Fullfölj.

Just det jag ska.

Känns som om mössen tagit ett steg tillbaka för hösten. Att det inte finns så många att släpa in längre, som tur är.

Känns också som om mina katter blivit kräsnare med mat. Äter inte Whiskas, Pussy eller de sorterna längre. Blev varnad av en dam i affären

-Ger du dem Sheeba?
-Nej.
-Gör aldrig det, för sen äter de inget annat.

De får allt finna sig i att äta det de får. Torrfoder får duga sen.

Kalmar idag. Hämtat nya trycket av Första Valpboken. Första upplagan har sålt slut, så idag kom det nya böcker från tryckeriet. Glad att den säljer så himla bra.

Mentalträningsboken är det projekt som ska göras klart först. Bilder o sen placera texten. Allt är klart i hjärnan sedan något år tillbaka.

Skärpning Ulla G-E. Fullfölj!!