Rudolf Andersson

Måndag morgon. Och det känns verkligen i kroppen. Stel, tung, trött. Huvudet vill inte alls lyfta från kudden, utan bara burra ner sig igen, somna om och inte vakna förrän till helgen. Men. Det finns ingen tid till att ligga och känna efter, utan istället en snabb frukost, en dusch och sedan 09.04-tåget in till Motspur.

Bra fart på träningen. Mycket spel i olika former. Först 7 mot 7 med små mål, sedan över till en avslutsövning för att sedan avsluta med spel igen. Denna gång med riktiga mål och målvakter.

Efter träningen blev vi videofilmade. Ni har säkert sett ”posen” innan PL-matcherna. När laguppställningen presenteras, spelarna vänder sig om går sedan fram mot kameran, ställer sig och försöker se så hårda ut som möjligt, sammanbitna ansikten, redo för krig. Jag antar att jag missade något av ovanstående beskrivning, för jag fick som enda spelare göra en omtagning. Kanske ser inte Broakullapojkar så hårda ut.

Minna har somnat.……….

Blir snart potatis, kött och grönsaker.

och jag funderar på att väcka henne, ”Packestyle”. Träningslägret i Simrishamn……..

Har kommit en bit in på säsong två av Heroes och jag tycker att det börjar bli rörigt. Kanske att även bra serier ibland ska nöja sig med endast EN säsong.

en sked och en gryta……..bam bam bam bam eller hur det nu kommer låta när jag springer i huset samtidigt som jag slår allt vad jag kan på grytan…..

Nu måste jag ta av potatisen.

jag tror att jag väljer bort den iden. Även om jag är lite sugen :)   Det får bli ett klassiskt Rudolf Andersson sätt istället…… fast utan trumpeten……Miiiiiiinnnnaaaaaa………MAAAAAAAT!!!!!