Redan onsdag! Herre min tid vad det skenar på!

Ett par möten efter skoljobbet idag, sedan var energin slut. Har nya idéer till att arbeta med foton, men inte riktigt ork att ta tag i dem ikväll. De får vila, jag hinner nog till helgen.

Jag har bokat två nya fotouppdrag också. Ett av dem är bestämt nu i helgen och förmodligen det andra också. Ser fram mycket mot dem båda. Har tankar om hur det ska bli, och hoppas jag kan genomföra det jag tänker. Jag är inte så skicklig ännu, men hoppas att bli. Det är ju så himla bra ordnat här i världen, att allt man övar blir man skicklig på. Har man inte talang att leva på så är det att vara målmedveten och öva, öva, öva, öva…..
Och, den envisheten har jag så mycket av. :-)

Jag har två idéer till som jag känner brådskar att ta tag i, tiden vill inte riktigt räcka till bara. Skolan tar sin tid och sedan har jag sen länge satt som prio ett att umgås med familj och vänner. Närhelst det finns ”krockar” så går dessa träffar och möten först. Ett beslut som jag är väldans nöjd med. Det är det viktigaste, livet är alldeles för kort för att inte träffas. Vem vet vad som händer i morgon?

Älskar dessa små pluttar som är mina barnbarn. Hoppas det kan bli en ömsesidig kärlek, där de känner det alltid finns någon att komma till när livet blir tufft. För det blir det, någon gång för alla. Ser fram mot att finnas till då.

:-)