Photoshop

Ibland kan man bli tokig. Jag försöker få ett vanligt foto att se ut som om det vore en tecknad bild genom att använda photoshop.

Totalt omöjligt! Jag har fått ihop en version som jag inte är nöjd med. Den är svart-vit och gjord efter dessa instruktioner:

1. välj ut ett foto först och välj sedan Lager, Nytt och sedan lager vid kopiera. Då får du två likadana bilder , göm den övre bilden  genom att klicka på ögat . Se till att det undre lagret är markerat

2. Nu ska du göra första lagret svartvitt och det gör du enkelt genom att trycka på shift,ctrl,U . Sen ska du göra en kopia till genom att gå in på Lager,nytt och välj lager vid kopiera.

3. Nu ska du trycka på ctrl-I

4. Gå sedan till paletten som du hittar på höger sida och ändra lagret till färgskugga.. då blir bilden helt vit och det ska den bli

5. Nu går vi in i Filter , oskärpa , gaussisk oskärpa. börja sedan att dra Radien hela vägen till höger innan du sen drar den till vänster tills du tycker du blir nöjd med skiss känslan.

Så. Jag har lyckats genomföra alla stegen och förmodligen gjort dem rätt också men bilden ser inte tecknad ut. Jag vill att det ska bli som om man ritat och skissat med en blyertspenna ungefär.

Vet någon hur man gör???