Om

Tretton grader varmt när jag körde hemifrån imorse. Tretton grader, gott folk! Tretton! Våren är sannerligen på väg och med den ny energi, nytt ljus, ny glädje.

På träningen låg fokus på matchen i helgen. Wigan borta. Efter uppvärmningen en kortare passningsövning, sedan spel med fyra mål, en anfallsövning 9 mot 8 innan det avslutande spelet 7 mot 7 med väggar. En bra träning. Bra fart. Mycket energi. Och jag verkade ha oerhört mycket av det sistnämnda idag och avslutade därför med att cykla 1 mil och springa tio minuter på löpbandet.

Nu har jag precis ätit soppa. En tunn och ganska smaklös soppa. Anledningen är att jag ska göra en enklare undersökning imorgon och då får de inte finnas någon mat i systemet. Så idag blir det soppa en gång till, sedan bara vatten. Underbart.

Om, om, om

Bruce Springsteens nya i bilen och jag gillar den skarpt.  Ett blandat album där det känns som att man kastas mellan många olika stilar och teman.

Dags att hugga tag i Lars Noren igen. Del två av hans dagbok. Måste ändå säga att jag sett fram emot det.

När den nya hemsidan kommer upp, vågar inte säga något datum efter att ha haft fel flera gånger tidigare, så kommer det att undan för undan läggas upp lästips, recensioner mm. Så fortsätt att hålla utkik.

Versionen av Racing in the streets är för övrigt briljant.