Öland, Adobe och värmen

Några riktigt härliga sommardagar har det varit! Jag njuter av värme och sol och önskar att sommaren aldrig försvinner. Jag gör planer för sommaren, vad jag ska lära mig, vart jag ska resa, var jag ska röja och mycket mycket mer.

Jag har en längtan att arbeta med foto och att arbeta med bilder i Photoshop. Det har jag börjat lite med, så det blir en av sakerna för dagar med lite sämre väder. Jag har också funderat mycket på de andra Adobe-programmen, har börjat med Indesign och gjorde valpboken i det programmet, men har också sneglat på Illustrator. Inte orkat riktigt att ta tag i det programmet utan mer tänkt ”en sak i taget” Mer Photoshop först.

Men, men…Det blir som man tänker alltsomoftast. Jag var och hälsade på sönernas faster och kusiner på Öland denna veckan. Hade jättetrevligt och pratade om lite av varje. Skolan, olika program och vad de innehåller. Elin går gymnasiet med inriktning design, och det visade sig att hon arbetar med just ”mina” önskeprogram. Dessutom visade det sig att hon ska tillbringa en del tid i Småland under sommaren och lovade då att visa mig grunderna i  Illustrator! :-)

Hur bra kan det vara?

Ser fram mot det Elin, ser fram mot att träffa Linnéa också när hon sommarjobbar!

Livet är allt bra funtat. Det blir som man tänker, åtminstone för det mesta! ;-)