Nya beslut

Ibland får man sätta sig ner mitt i livet där man befinner sig och tänka efter vad man håller på med. Vad ägnar man sin tid åt? Är det något viktigt eller går det av bara farten, bara för att man alltid gjort samma innan?
Vilka umgås man med? Är det vänner som gör en glad och som drar mot det positiva? Det gäller så klart att stanna i det som är positivt själv, någon annan kan inte göra det jobet åt en, men det är enklare om man har människor runt omkring som sprider bra vibbar.
Vilka vanor lever kvar av bara farten? Gagnar de mig eller kan jag byta ut dem mot några som är bättre? Det gäller att vara medveten om vad man gör och vad man vill ha ut av livet. Är det gamla en belastning som håller en tillbaka gäller det att försöka bryta med det och ersätta med annat.
Ersätta med sådant som leder i en riktning åt det håll man önskar gå. Sånt som får en att må bra och sånt som skapar den framtid man vill ha. Dagar kommer inte tillbaka.

Tänk vad du vill ha ut av resten av ditt liv och bryt med allt gammalt som hindrar dig, för det, det är ändå inget att försöka hålla kvar. Det jobbar inte för dig.