Ny vecka

Som innebär skoljobb. Och det är inget negativt alls med det. Trevliga elever som alltid försöker sitt bästa är en förmån att få ha. Jag är glad och tacksam över de barn jag har. :-)

Idag har jag städat bort allt byggskräp som blivit kvar under min altan. Hur mycket kan det ligga kvar egentligen??? En o en halv timma tog det att få bort brädor och skräp som blivit kvar där vid byggnationen. Hur svårt kan det vara att städa från början?

Nu är det i alla fall gjort, måste få iväg allt till miljöstationen bara. Ingen dragkrok på bilen, så jag byter helt enkelt bil med någon kompis. Lätt som en plätt. Ge och få. :-)

Har lämnat ut mitt hus till försäljning och därmed också börjat rensa bland allt. Känns bra att göra sig av med massa gamla saker även om det är trist att behöva sortera o städa allt. Och det värsta trista – att lämna det hus man levt i så många år. Där barnen vuxit upp och där så mycket trevliga saker hänt. Men var tid har sitt, och nu är det dags att vända blad.

Ny tid, bara positivt och nya erfarenheter. Ta med allt bra och lämna resten bakom. Det är så det funkar, här och nu, njut av livet och lär dig att förhålla dig till allt som händer. No matter what. Du kan alltid hitta lärdomar och nya saker i det som sker.Hoppas att någon kommer att hitta lycka i det underbara hus där mina barn vuxit upp. Bättre miljö finns inte.

Ska ordna en stor fest för alla mina bästa vänner innan jag flyttar. I mitt vardagsrum får plats minst 30 pers. Så förbered er på en inbjudan alla ni som gett mig stöd o hjälp i tuffa tider. Den kommer, var så säkra på det. :-)

Tacksam är jag.  :-)