Mycket är det nu..

Sista rycken i skolan nu. Intyg ska skrivas, det ska städas, saker ska plockas med hem, byta klassrum inför nästa läsår…

Mycket att hinna med men också en massa trevliga saker. Vi har idag dansat samba och bugg med eleverna i 5-6, igår mötte vi i personalen sjätteklassarna i en fotbollsmatch och vi hade på förmiddagen båtrace i dammen vid skolan. Båtarna tillverkades utav allehanda återvinningsgrejer och allt annat som fanns tillgängligt, sen var det dags för sjösättning. Problemet var att vinden lyckades vända ett antal gånger så när vi sjösatte båtarna på den ena stranden vägrade de i princip att lämna land. Byte av strand blev till en början samma historia men efter en stund tog vinden tag i farkosterna och körde iväg den till motsatta sidan. Att några barn som vanligt plumsade i, det hör liksom till.

Fotbollsmatchen då? Oavgjort 3 – 3 blev slutresultat. Inte för att vi ville vara snälla, det blev verkligen så. Och förmodligen hade vi fått stryk om vi inte haft Tommy från Nybro IF på vårt lag. Kan inte påstå att jag bidrog speciellt mycket till resultatet.

Kyrkan och avslutning i morgon. Ska komma ihåg att stänga av tele. Det gjorde jag inte en annan avslutning för något år sen.