Mitt i veckan

Jag får säga att jag är väldigt nöjd när det gäller mig själv vad det gäller att röja upp allt i huset. Allt samlat under så många år, allt som är igendammat och halvunket, allt som är slängt i en enda röra överallt. Allt det börjar nu försvinna från mina ägor.

Jag kan inte säga hur skönt det är!

Ut med gammalt och in med nytt. Har fått en del växter som ska planteras i trädgården. Ser fram mot att se dem växa och blomma, även om det just nu mer blir en provisorisk rabatt som får organiseras om efter hand till våren. Plantera o gräva i morgon. Först dock ett hörseltest. Förmodligen inget muntert resultat.

Ser på Tv att om jämställhetsarbetet mellan män och kvinnor vad det gäller köksarbete fortsätter i samma takt som nu, tar det 30 år innan det är helt lika. Går det så himla sakta verkligen??

Kräftfiske med barnen i skolan. Ganska priviligierat att ha egen damm på skolgården. Bad, fiske, håva smådjur och mycket annat. Helt fantastiskt egentligen.

Nu lite planering, en ny skoldag i morgon ju.