Matcher och lite annat…

Lite trögt med uppdateringar. Visst är det så. Just nu så många andra saker som stjäler energi, som inte ens är positiva. Det gäller att stänga dem ute helt enkelt, och fortsätta fokusera på de saker man tycker om och de personer som tillför energi. Inte de som kastar skit omkring sig och inte de som har behov av att visa sin makt.

Lite matchkoll. Rasmus AZ spelade oavgjort igen, en ganska fysisk match som handlade mest om att kämpa och slita.

Viktors Heerenveen gjorde ingen av sina bättre matcher och förlorade. Så blir det bara ibland, tycker ändå att Viktor kändes stark och att han jobbade hårt. Det är det enda man kan, vad sedan andra gör, det kan man inte styra över.

Det är väl heller ingen som undgått att David kommer tillbaka till Sverige. Helt underbart ska det bli att ha honom och Minna i närheten igen.

En eloge till b-g, alias bloggaren ”godfather” som inte sänker sig till den nivån att han publicerar folks nedsättande kommentarer. David har valt att godkänna alla kommentarer på sin blogg. Det skrivna får stå för den som skriver. Anonym eller inte. Jag tror på och tänker ”what you give is what you get”.

Färdigdiskuterat i den frågan.