Matcher o lite annat

Nu är Allsvenskan till ända. För mig innebär det bara två matcher i veckan att följa nu, såvida det inte är Holländsk cup, Europaspel eller landslag förstås. Och i ärlighetens namn, jag älskar verkligen att se matcherna, så det är lite sorgligt att en liga tar slut nu.

HAde bestämt att jag skulle se IFE:s sista match för denna säsong. Strålande höstväder i ett vackert Borås. Innebär att jag nu sitter och tittar på AZ:s match i repris. Sån tur för mig att de sänder matcherna mer än en gång på Holländsk TV.
Viktor spelade igår kväll, så ingen krock där som väl var.
Seger för alla tre sönernas lag – full pott alltså. Känns som om David undan för undan kommer till sitt bästa jag, det blir en rolig nästa säsong. Han är den som varit mest sjuk- och skadedrabbad detta året.

Rolig skolvecka nästa. Olika teman varje dag, alla knutna till kursplanerna. I morgon är det jobb med FN-dag, demokrati och mänskliga rättigheter.

Försöker så ända in i helsike lära mig något bra om vitbalansen i kameran. Från Autoläge till P.

Antar att det finns någon bakgrund till uttrycket att ”Rom byggdes inte på en dag”. Försöker ha det i åtanke när jag tycker det går för sakta att fatta och tillämpa.