Lite om helgen, i efterskott

En bra o intensiv helg. Fullbokad torsdag eftermiddag med fix o sen målarkurs. Oh vad jag tycker det är roligt! Roland Gross som är kursledare är väldigt duktig och gemytlig. Det är nog ingen som känner att de inte kan tror jag, han får en att känna sig duktig. Så bra :-)

Fredagen till Kalmar direkt på morgonen. Hann med att besöka huset, hämta nytt pass, lite klubbjobb, IKEA, köpa födelsedagspresenter till Alve, fika o träff med FF:s, hämta foto på Media Markt plus några andra ärenden.

Det tog hela dagen kan jag säga, sist ut på listan var IKEA-besöket och vid den tiden var jag rejält trött. Jag skulle bland annat ha några handtag, så lättnaden var stor när jag plockat det jag skulle och sen letade efter dessa handtag – det sista jag skulle ha – nere på ”plocka-själv-avdelningen”.
Jag hittade dem inte. Letade o letade. Till sist fick jag fråga en av tjejerna som jobbade där var de fanns. ”De ligger på köksavdelningen” svarade hon. 1 km baklänges tillbaka efter pilarna. Typ. Det var ingen höjdare. :-(

Iväg vid 8 på morgonen, hem vid sju på kvällen o fullt upp hela dagen.

Tidigt iväg på lördag morgon, gratta Alve, hela ett år. :-) En väldans trevlig dag med Boråsarna. Barn-barn är verkligen helt fantastiskt att ha. Småpluttar, mjuka o goa. :-)

Hem igen söndag morgon. Fotbollsmatcher, röja o stöka hemma, flytt på gång.

Men en himla bra helg måste jag säga….  tänk vad man kan ha det bra :-)