Lite kort så här på morgonen

Vilket väder vi har haft de senaste dagarna! Passar mej fin-fint, förmodligen många andra också. Naturen bara exploderar när värmen kommer, det händer så mycket på några få dagar. Bäst vad de är glimrar björkarna i ett ljusgrönt skimmer när man  ser upp mot deras toppar.

Förra hösten hade jag fotoutställning hemma i samhället, en sak som jag inte trodde att jag skulle ”våga” från början. Just därför bestämde jag mig för att göra det och har inte ångrat det en sekund. Så himla roligt!

Nu är det dags för nästa. ”Målarmagistern” kom förra veckan och berättade att vi skulle välja några målningar av de vi gjort på kursen – de skulle ställas ut.

Gode tid – var fotoutställningen ett stort steg så är detta sju resor värre. Men roligt också. Tre bilder hänger nu på allaktivitetshuset Loket i Emmaboda för allmän beskådan. Det är stort, även om jag kanske inte tror på någon succe som konstnär precis ;-)