Lite avslaget…

Känns som helgerna lider mot sitt slut. Min resa närmar sig hemfärden och det är med lite blandade känslor.
Skönt komma hem – hemma är ju alltid hemma – men väldigt skönt komma bort lite också. Alltså är allt helt fantastiskt….både hinna med att vara hemma och borta.
Jag läser med fasa om hur kallt det är hemma, här har vi idag haft 7 grader plus. Blir till att bita ihop!

Vi tillbringade gårdagen med att traska runt till diverse sevärdheter, London är verkligen fullt av gamla vackra byggnader. Big Ben, Houses of Parlament, Westminster Abbey och många många fler. Kommer man ner till de kvarter som har många teatrar lyser reklam och fantastiska neonskyltar rejält. Jag gillar London, en stad som är byggd av många ”småstäder” vilka har mer eller mindre hög puls.
En sak som inte varit något vidare, bruschettas eller smörgåsar med räkor! Jag har lyckats välja det två gånger, på två olika ställen, och fått räkor som smakar noll och ingenting. Är räkorna så smaklösa överallt här eller?? Det går inte att beskriva besvikelsen när maten kommer in i munnen, förväntan är hög då man känner…inget alls. Så tråkigt! Det ska ju vara gott när man är ute så här!

En sak som fungerar bra är i alla fall tunnelbanan. För några tior går det att åka en hel dag hur man vill, och har man väl kommit in i hur det fungerar är det otroligt smidigt. Det går att hinna mycket med ett ”day-travel-card”.

Nu sitter jag och skriver till de vilda tjuten av fyra ungdomars Super Mario-spelande. Herre min tid vilket engagemang, det är samspel på hög nivå vill jag lova!

Min jul har varit fantastiskt bra. Nya vanor är ofta av godo, bara man vågar göra förändringarna. Det är otroligt vad livet har att ge!