Lite av varje

Hejar på mellanbarnet i Grekland i morgon. Fantastiskt att få resa till olika länder och njuta av värme och att möta andra människor. Berikande.

Kff åkte ur Svenska cupen idag. Trist. Men sånt är livet. Ibland går det som man tänker o ibland inte. Gäller bara att hitta sätt att förhålla sig till det som händer. O spara all energi till saker som man kan påverka.

Skolstart. Glada barn och full fart. Tränar o tränar fysik för att fixa att hänga med. Sååå bra för mej!

I morgon börjar 5:2 diet. Inte för att tappa kilon, det finns inte så många att tappa, utan mer för att få hälsovinsterna. Ska man leva till 100 och hela tiden hänga med i barnbarnens tempo så får man jobba på :-)

Kanske resa till Barcelona i höst? Värmen lever kvar lite längre där. Förlänger livet att göra saker man njuter av. O dessa är inte styrda av pengar eller prylar. Som han sjöng Cornelis – ”du kan ingenting ta med dej dit du går…”

Livet är endast här och nu. Bitterhet och avund är de känslor som inte ens är värda att känna. De äter upp. Ger inget, så bara släpp dem. Låt dem flyga som svalorna högt högt upp i atmosfären. Släpp dem.

Våga. Våga saker som känns svåra. Hur svårt kan det vara?

I morgon, 5:2 diet. Leva på 500 kcal. Allt för hälsovinster o att kunna följa barnbarn i många år till. Som sagt.

Njuter av att ha därvare en son med familj hemma. Två tredjedelar av skaran. Himmel, hur bra kan livet vara?