Ledigt

Vi har precis avslutat en alldeles förträfflig middag, kött med ungsbakade rotfrukter, och funderar nu  på om det ska bli efterrätt eller inte.

Dagen har annars präglats av lugn och ro. Den började med en rejäl sovmorgon, sedan långfrukost innan vi bestämde oss för att köra till Guildford. De har den överlägset bästa hälsokostaffär vi stött på här i England där, desutom har de väldigt trevlig och kunnig personal vilket är nog så viktigt. Det blev bland annat Ammarant, som ska bli frukostgröt, sojamjölk och sojagrädde. Det här med mat börjar bli lite jobbigt, att inte kunna äta för att det är gott utan för att man måste, det är ju alltid så, det som är gott är onyttigt, vilket i mitt fall innebär att jag inte tål det och allt mindre gott och allt äckligt går bra. Maten blir ingen njutning. Den blir bara något som måste ner. Vissa dagar är extra jobbiga. De flesta går det dock ganska bra. Och det viktigaste är ju egentligen inte om maten är god eller inte, det viktigaste är att jag mår bra. Och det börjar jag göra nu. Äntligen!

Min Mac håller på och strular. Jag kan inte komma ut på internet längre, precis allt annat fungerar lysande, men så fort jag trycker på Safari, kommer det bara upp ett vitt webfönster, och det ser ut som datorn jobbar,pekaren blir till en liten boll, som om datorn höll på att jobba, men det händer ingenting mer, även om jag väntar. Någon som har en aning?

Jag har börjat svara på alla kommentarer som kommer in till bloggen. Så skriv gärna frågor, tyck och tänk, så ska jag svara efter bästa förmåga.

Nu blir det en film.