Ledigt imorgon

Träningen idag, och jag var där tidigt, halv nio, massage, värme, och sedan frågan om jag trodde att jag kunde träna, klart inga problem, lite ont men inte så farligt, och vi hade uppvärmning i gymmet, cykel och rörelseträning, sedan ut i kvadrater, en anfallsövning och smålagsspel på slutet. Tempot är högt. Stämningen postitiv. Det känns väldigt bra i truppen inför säsongsstarten.

Tränarna har verkligen fått igång gruppen, sedan är frågan om det mest beror på att träningen är annorlunda eller för att alla vill visa den nya managern. Förmodligen ligger sanningen någonstans mittemellan. 

Lämnade upp mitt provsvar till köket idag. Allergitestet. Hade räknat med någon frostig kommentar, kanske en djup suck, men istället möttes jag av förståelse, vänlighet, och det är klart vi fixar det. Inga problem. Jag gick därifrån och med ett leende på läpparna kunde jag konstatera att bara den lilla gnutta hjälpsamhet fick mig genast att må mycket bättre.

Mötte vår ”redigeringskille”, han som sysslar med att ställa samman videor om motståndarlagen, på anläggningen, pratade lite kort, och han berättade att han skulle flytta till Liverpool på måndag. Jag blev lite chockad när jag insåg att det finns en marknad där också, det är inte bara spelare som blir köpta och flyttar hit och dit, även annan personal rör på sig. Och även där finns det bättre kontrakt att sukta efter och möjligheter till att utvecklas.

Fick hem vår nya bästa kompis idag. Han står redan på plats på bänken i vardagsrummet. Stor är han. Och väldigt stilig. Premiärvisning ikväll för alla som känner sig manade. Runt klockan sju.

Upptäckte precis hur man lägger upp bilder. Förvänta er ett par redan imorgon. 

Nu ska vi fira att morgondagen är ledig. Det gör vi med film, mat och kolsyrat vatten. Dagen till ära.