Lång dag

Arbetsdag som vanligt, miljöstationen på det men hela Saaben totalt proppfull med saker. Herre Gud vad saker jag har! Men det är helt klart att jag kommer att ha mycket mindre efter denna veckan. Å det är bara bra. Saker är bara saker, inte viktiga.

FFöreläsning i Kalmar ikväll. Inte jag, men jag har lyssnat på en norsk dam som är författare till ett matteläromedel som tydligen gett bra resultat hos de som använt. Intressant och många bra åsikter. Engagerad i sitt ämne som tusan.

Tänker att det vore enklare att ha bara några få ämnen i stället för så många som vi mellanstadielärare har. Lättare att hålla fokus och vara uppdaterad om man inte behöver sprida energin så galet mycket.

Har börjat så smått att se mig om efter jobb i Kalmar. Inte mer än 20 – 25% just nu tänker jag. Sen vet jag inte om det är lärare jag tänker mig att fortsätta som. Är ju utbildad IT-pedagog, lifecoach och har en hög poäng i prestationspsykologi utöver lärarexamen. Kanske det passar in någonstans.

Jag skapar i varje fall inga orosmoln. ;-) Allt ordnar sig, det gäller att ha tillit bara.

Blir inga vind-bilder idag heller. För sent o för trött för att packa upp lådan. Ledig i morgon, då ska det väl kunna bli! :-)