Krönika…vänta lite bara!

Känner dåligt samvete att jag inte skrivit ner några kröniketankar. De kommer, men ibland för livet med sig så himla många andra saker på en och samma gång så det bara inte går att hinna med det man tänkt helt enkelt.

Jag tillhör de människor som hjärnan hela tiden jobbar febrilt på, jobbar för att hitta nya saker, nya tankar och nya idéer. Hjärnan söker hela tiden nya möjligheter och saker som inte någon annan har tänkt ut innan.

Bra och dåligt skulle jag säga. Bra för att det är fantastiskt spännande att hitta bra saker i livet, Dåligt därför att det är tufft att hela tiden ha nya tankar och hela tiden söka möjligheter per automatik så att säga. Inte kunna stänga av.

Hur skulle det vara att göra så här…
Undrar om detta går…
Men tänk om detta är en ny lösning på…
Varför har ingen tänkt ut detta..

Vi får väl se vad det blir av allt. Just nu är fokus på två tröjor som blir till tröjor för mitt företag. Jobbar för att de ska bli verklighet. Jobbar också för att vår hemsida ska komma upp, den är i stort sett klar, men om man vill hänga med och försöka förstå allt själv så tar det tid att landa i en ”ny värld”. Inte bara låta alla andra göra utan verkligen hänga med själv.

Alldeles för spännande för att låta bli.