Känns som det mesta som varit inbokat är klart

Färdiglussat, sista föreläsningen avklarad och de flesta julklapparna fixade. Trodde jag, ända tills jag gjorde en lista och skrev upp vad jag köpt till var och en. Då var den en aning haltande kan jag säga.

Alltså, stan i morgon igen, och det så tidigt som jag bara kan.

Jag tänker mig att jag ska försöka ta upp den glutenfria bakningen igen. Jag har liksom tappat av, och det blir nu precis som det var i början, förra gången då jag kämpade på. Jäste inte, kladdigt inuti och jag vet inte vad. Oätligt bara. Nu är det i alla fall dags för nya skapelser – bröd, pepparkakor, mjuk pepparkaka och precis allt annat som hör julen till i kakväg.

Snart juluppehåll i fotbollen. Tror det är många som längtár hem till sina familjer nu när helgen börjar närma sig på allvar. Såg AZ ta sig vidare i EURO league igår. Spännande att hänga kvar och få möta andra bra lag från andra länder. I februari fortsätter tävlingsmatcherna,  Anderlecht tror jag bestämt det var som står för motståndet då.