Kalmardag

Det är fredag och jag inser att jag inget skrivit varken onsdag eller torsdag. Jobbade till 6 i onsdags, jobbade med all dokumentation som numera krävs i skolan, om precis allt och lite till. Jag undrar jag om det ändå inte är eleverna som får ta stryk av att alla dessa papper måste skrivas. Det tar så himla mycket tid till att dokumentera.

Satt sedan med talet till landsbygdskonferensen, både länge och väl. Svårt att kunna fokusera och få fram det som är viktigt.

Igår var det holländsk fotboll efter det att jag börjat skriva ner i alla elevernas IUP:er vad vi läst under terminen. Utvecklingssamtal stundar.

Fredag blev det till att jobba en stund fast det är min lediga dag och sedan resa till Kalmar. Klassisk lunch på Zorbas innan jag försökte få bilder till fotoutställningen framkallade hos MediaMarkt. Väl där så är deras maskin sönder, inga foton direkt med hem och stor besvikelse.

Ramar på IKEA blev det i alla fall. IKEA hade laddat med julgranar och en himla massa pynt och ljus. Lite tidigt, men ljusen är alltid välkomna, när som.

Trött nu. Har fyllt i alla ämnen hos alla barn. Bara för föräldrar och barn att gå in och läsa och se den fortsatta utvecklingen. Nu blir det sängen för mig. Med huvudet fullt av lässtrategier och uppnådda mål av olika slag.

Mycket är det.