Julhelg, och dagarna innan

Nu lägger sig lugnet ner över Broakulla – och över mig. November månad och de sista veckorna i skolan har varit tuffa och ovana för oss som inte satt betyg tidigare.
Förhoppningsvis blir det lite mer klart hur det ska se ut, och därmed enklare, till våren.

Jag har levt efter principen ”en sak i taget” och det har inneburit fram till den 12 dec var det omdömen och betyg.
Sedan kom Lucia, sex framträdanden.
Efter det var det dags att ta tag i julklappshandel och vad som skulle göras innan julafton. För en vecka sedan startade jag affärsrace, och det är verkligen ett korkat sätt att göra detta på. Till slut är man så trött att hjärnan inte fungerar längre. Lyckades med att beställa två presenter som inte hann komma fram och alltså får delas ut längre fram. Lyckades också slarva bort ett paket. Till sist undrade jag om jag köpte det eller inte, men jag hittade kvittot så uppenbarligen bar jag med mig det köpta ut från affären. Vart det sedan har tagit vägen har jag ingen aning om.

Men jul blir det alltid hur man än bär sig åt. :-) Och en fantastiskt trevlig sådan, många människor, barn och full rulle, bullrigt och fantastiskt skoj.

Och en himla massa god mat! Att det sedan blev frukost och lunch på resterna idag gör inte saken sämre alls. Så himla trevligt och gott. Sänder ett tack till värdpar och alla andra inblandade.

Och stort tack för fina presenter :-)

Nu soffan och lite vila. Behövs. TV eller en nyköpt bok. Hinner nästan aldrig läsa så det ska bli trevligt.

Funderar på om jag orkar blanda mig in bland alla människor på REA i morgon. Förmodligen inte.