jobb o gräsklippning o altanstäd o ogräsrensning o…..

Jobbat länge idag. Länge o länge, förmodligen skulle en del inte kalla det så. men grejen är den, att jag är så trött efter en sjulektionersdag så efter halv tre när det finns ett antal timmar kvar att jobba är jag alldeles slut.

En del beror säkert på att jag har jobbigt med hörseln. Att vara lärare är inget jobb för någon med en hörsel som inte är vad den borde vara. Det har jag konstaterat, och ibland undrar jag varför jag ens håller på.

Kanske är det för barnen. De som ändå är framtiden och värda all satsning.

Nåja, idag har jag hunnit en massa arbete här hemma. Känns bara bra att jobba fysiskt med gräsklippning, ogräs som blir bortplockat, altanrensning, allt iordningplockat inne, blommorna har fått vatten, tvätt o disk…

Skönt.

Jag har fått ta jakten på min innemus i egna händer. Katterna skiter helt enkelt i att städa upp efter sig o musen lever i högsta välmående i köket. Till min förtvivlan.

Har satt en fälla o gillrat den med ost. Sen har jag inget bra sätt att förhålla mig till detta på. Vill INTE ha den kvar inne o vill INTE heller ta ihjäl den. Hur går det ihop? Inte alls.

Jag blundar, har gillrat fällan o sen får det bli som det vill. Allt blir ändå som det ska, eller hur?