Iphone

Jag har fått totalt nog av min mobil. Den lever sitt eget liv vilket mina kamrater fått erfara mer än en gång. Pratar jag i den samtidigt som det kommer ett sms bryts samtalet. Alla har lärt sig att det är bara att lägga på och vänta på att jag kan ringa upp på nytt efter en stund. Totalt hopplöst. Ibland tappar den alla bilderna i albumet och då får jag starta om den så kommer de tillbaka igen.
Jag har helt enkelt fått nog och inhandlat en Iphone som kom idag. Så härligt tänkte jag nu och öppnade paketet, nu slipper jag äntligen den gamla mobilen. I samma stund som jag får En ny Iphone i min hand inser jag att det inte är någon ide att börja försöka förstå sig på den så här dags på kvällen. Det får vänta tills någon kan visa. Inte så mycket för att jag inte skulle klara det men det tar för mycket tid, den tiden har jag inte just nu.
Lyckas alltid starta 1000 projekt och jag tänker sluta av några nu innan jul!
Lägger tiden på att fixa huset. Har just avslutat en bok om valpträning. Inte jag som skrivit texten, men väl fotograferat och satt ihop bilder och texter. Den gick till tryck idag! Bok med tillhörande dvd-film. Fantastiskt häftigt att vi lyckats slutföra detta projekt!
Monica Hillman är den som kan hundar, jag har som sagt bara fått ihop allt till en bok.
Nu ska jag skriva några elevomdömen innan kvällen är slut för mig.
Vi hörs!