Inspirerad..

…av min gamla Feng Shui-krönika och städade, verkligen städade, jag alla köksskåp idag. Och det är ingen överdrift att säag att det behövdes. Himmel vad dant det blir, jag har liksom inte prioriterat städning i mitt liv på ett tag. Måste ändå säga att det känns bra. Miljöstationen ska få ett lass till nu, rensar ut mycket o ska nu ta till de serviser som bara stått i skåpen o varit fina.

Vad ska det vara bra för? Att använda dem till ingenting känns fantastiskt korkat.

England – Italien på TV nu. Känns som om det kan gå hur som helst, o inte har jag någon favorit heller. Gör det hela mindre intressant.

Åt fantastiskt god mat igår till Spanienmatchen. Spansk mat lagad av en jättegullig tjej, just från Spanien. Passande, eller hur? ;-)

Tips – Vitt bröd, typ lantbröd – gnid in det med en delad tomat (körsbärs går bra) Ringla olivolja över och toppa med flingsalt.

That´s it. O så himla gott! Går att gnida in med en vitlöksklyfta också. Det var en liten del av den mat som vi festade på igår. :-)

Åt fantastiskt gott midsommarafton också. Idag har det varit betydligt magrare kan jag säga. Eftersom jag har röjt köket så innebar det kylskåpet också. Allt gammalt eller halvgammalt åkte ut. Sen var det inte mycket att ha det som blev kvar. Men som jag har ätit i ett par veckor nu så borde jag leva på grönsaker minst en vecka.

Hmmm

Borde verkligen överväga det.

Ny vecka i morgon. Underbart.